Skapa flow.
Designa din verklighet.

Upptäck den transformerande kraften i feng shui

GRATIS masterclass med feng shui-mästaren Marie Diamond

Feng shui-mästare
Bästsäljande författare
Talare i filmen The Secret
På engelska med svenska undertexter
Feng shui: Vad är det och vad har det för betydelse?

Feng shui innebär, enligt österländsk filosofi, energin i vår omgivning.

Allt som vi manifesterar beror till en tredjedel på kraften i vårt sinne, till en tredjedel på vårt öde och till en tredjedel på feng shui. 

Energin som finns på de platser där vi bor och arbetar har en oerhörd påverkan på oss. När du börjar bli medveten om din närmiljö kan du avgöra om den påverkar dig på ett positivt eller negativt sätt.  

I denna GRATIS masterclass med Marie Diamond kommer du att lära dig hur du hittar …

BALANS

Lär dig forma din miljö på ett sådant sätt så att den har en positiv effekt på ditt fysiska, mentala och emotionella välmående.

ENERGI

Lär dig hur du kan använda energi för att möta utmaningar lättare och bjuda in välstånd, god hälsa och lycka in i ditt liv. 

FRAMGÅNG

Lär dig hur Feng shui kan öka din kraft att äntligen manifestera dina mål och drömmar.

“Den främsta platsen där du är ditt högsta jag och i din fulla potential är i ditt hem, inte där ute någonstans.”
– Marie Diamond

Ju mer du rensar och organiserar om ditt hem, desto mer utrymme skapar du för universum att besvara dina högsta önskningar och uppfylla dem åt dig.

I denna masterclass visar feng shui-mästaren Marie Diamond dig hur du kan skapa ett energiflöde i din närmiljö som drar till dig välstånd, god hälsa och framgång.

Allt du kommer upptäcka i denna masterclass …

LÄTTHET

Förstå hur attraktionslagen fungerar och hur feng shui kan hjälpa den att med lätthet arbeta för dig i ditt liv.

FLOW

Genom att skapa harmoni i ditt hem med feng shui rensar du bort energimässiga blockeringar – och släpper in positiv, skapande energi att flöda genom dig och runtomkring dig. 

FOKUS

Skapa klarhet kring dina intentioner och hitta det fokus som kommer förvandla ditt hem till en magnet för positivitet, god hälsa och framgång. 

JACK CANFIELD

Bästsäljande författare till The Success Principles och Chicken Soup for the Soul

“Du är en fantastisk och vis lärare, mästare och vän, men framför allt uppskattar jag dig och har stor respekt för allt du gör. Jag känner mig välsignad över att få känna dig.

Vi såg en omedelbar förbättring i vårt företag efter Maries första besök. Många bra saker har hänt min familj och mitt företag sedan dess.”

JOHN GRAY

Författare till bästsäljaren Män är från Mars, kvinnor är från Venus

“Jag vill tacka dig, Marie Diamond, din feng shui har haft så stor inverkan på mitt äktenskap, min familj och mitt företag. Vilken inspiration du är för min familj – må du fortsätta att upplysa världen och dela din hemlighet!”

CARL HARVEY

TV-värd och entreprenör 

“Marie Diamond är en insiktsfull, kärleksfull och begåvad feng shui-mästare. Sedan jag arbetade med henne älskar inte bara gäster mitt hus, utan mitt liv har fullkomligt exploderat. Jag upplever otrolig framgång i affärer, mer lycka och en helt annan positiv energi. I mina ögon är det ingen överraskning att Marie är den mest efterfrågade feng shui-konsulten på planeten!”

Lär känna Marie Diamond

Marie Diamond är en av de mest eftertraktade feng shui-mästarna i västvärlden. Hon använder sin intuition och djupa kunskap om energisystemen i attraktionslagen och kombinerar det med sina studier i kvantfysik, feng shui och meditation för att kanalisera positiv energi i hemmen hos individer, familjer och även stora företag.

Marie är en internationell bästsäljande författare, talare och konsult – inte bara inom feng shui utan också inom karma healing, manifestation och andra delar av uråldrig visdom. Hon var också en av talarna i succéfilmen The Secret, som blev tidernas mest sålda DVD-film. 

Hon är firad över hela världen för sin kunskap inom självhjälp och livsförvandling. Marie är känd för sin kärlek till människor och sin förmåga att förenkla komplexa begrepp på ett praktiskt och lättförståeligt sätt. Hon är en framgångsrik andlig affärskvinna som älskar att vara trebarnsmamma och njuta av sin livsresa tillsammans med sin man.