Skapa balans i ditt hem för att skapa balans i ditt liv

Gå med i den praktiska 10-stegskursen fylld med steg-för-steg-instruktioner, meditationer och arbetsböcker!

 

Öppna upp ditt liv med feng shui

Upplever du att…

Ditt liv är lite ur balans?
Ditt hem inte ger dig kraft?
Det finns blockeringar som förhindrar din framgång?

Feng shui kan ha en anmärkningsvärd effekt på varje aspekt av ditt liv – din karriär, dina relationer och hela ditt välbefinnande.

Om du vill lära dig hur du tillämpar principerna för feng shui i ditt liv, hittar du ingen bättre lärare än Marie Diamond. Hon är en av de mest hyllade feng shui-mästarna i västvärlden med årtionden av erfarenhet av feng shui.

I 10 praktiska förinspelade lektioner lär Marie Diamond dig hur du skapar harmoni i ditt hem med feng shui. Och allt du lär dig kan du implementera direkt.

Onlinekursen startar den 8 juli 2024. Gå med ​​idag och öppna upp ditt liv för större möjligheter, överflöd och välstånd med hjälp av kraften i feng shui. Du får kursen med livslång tillgång och kan gå den helt i din egen takt!

Endast under begränsad tid:

Ta del av ditt specialerbjudande

För endast 197 €

Istället för ordinarie pris 499 €

Detta väntar dig i den kompletta onlinekursen:

Leave Blank

Leave Blank

#1 Introduktion till feng shui

I den här lektionen introducerar Marie dig till grunderna för traditionell kinesisk harmoni. Du får lära dig vad elementen och vår miljö har med Feng shui att göra. Den här lektionen avslutas med en guidad meditation, där du kommer att identifiera energin som finns i ditt hem för att intuitivt lokalisera obalanserna i hemmet.

#2 Feng shui och attraktionslagen

I den här lektionen delar Marie med sig av en mycket personlig historia som gjorde henne medveten om något väldigt viktigt. Ta reda på hur hon lyckades manifestera alla sina största önskningar efter ett sådant öde. Hon kommer också att introducera dig till de viktiga principerna för att uppnå positiva effekter såsom optimal sömn eller förbättringar på jobbet. Lektionen avslutas med en enkel övning för att upptäcka vilken inverkan energierna i ditt hem har på dig och hur du använder attraktionslagen för att förbättra den.

#3 Ditt hem är en vision board i 3D

I den här lektionen går Marie djupare in i lagen om attraktion. Hon förklarar hur ditt hem är en vision board i 3D. Allt som omger dig är energi – varje möbel och varje dekoration utstrålar en viss energi. Men ditt sinnestillstånd spelar också en viktig roll. I slutet av denna lektion kommer Marie att leda dig in i en kraftfull meditation för att öka din medvetenhet för olika energier i ditt hem.

#4 Du är kungen/drottningen av ditt hem

I den här lektionen kommer du att lära dig allt om den första Feng shui-principen. Lär dig hur du kan påverka energifrekvensen positivt genom att ändra din position i utrymmet. Skapa utrymme i ditt hem för att förbättra alla nivåer i ditt liv.

#5 Rensa din omgivning för att öka din attraktionskraft

Befria dig från kaoset omkring dig. Vi lever i en värld full av materiella saker. Många saker behöver vi inte ens. För mycket saker kan begränsa dig och göra det svårare för dig att andas. Marie hjälper dig att släppa allt som sprider negativa energier. Lektionen avslutas med en guidad meditation för att frigöra känslomässiga blockeringar, lämna det förflutna bakom dig och rensa ur ditt hem.

#6 Ditt personliga energinummer

I den här lektionen kommer du att lära dig ditt personliga energinummer och vad det säger om din hälsa, dina relationer, din andliga tillväxt, visdom och din framgång. Marie kommer också att visa dig hur du använder kompassriktningarna när du möblerar dina utrymmen för att skapa positiv energi.

#7 Feng shui för bättre framgång

I den här lektionen kommer du att lära dig mer djupgående om principerna för framgång. Marie ger dig specifika exempel på hur du kan arbeta med elementen i ett utrymme för att skapa balans. I slutet av den här lektionen kommer en guidad meditation att hjälpa dig att mentalt koppla upp dig för din riktning mot framgång.

#8 Feng shui för bättre hälsa

Lektion 8 fokuserar på din hälsa och hur du kan anpassa ditt hem för förbättrad hälsa. Du får också lära dig hur du aktiverar din specifika hälsoriktning och ditt energinummer för hälsa samt vilka färger som stimulerar dig positivt. Lektionen avslutas med ytterligare en guidad meditation.

#9 Feng shui för relationer

I den här lektionen lär du dig vilka typer av relationer du kan påverka positivt genom ditt hem. En guidad meditation hjälper dig att bestämma vilka relationer du ska fokusera på. Marie delar med sig av specifika exempel på placeringen av objekt och teorin om färger och element för respektive energinummer.

#10 Feng shui för visdom

I den sista lektionen diskuterar Marie visdom, hur den relaterar till feng shui och vad den avslöjar om ditt andliga nummer för utveckling. Lektionen avslutas med en sista meditation.

Din kompletta kurs i Feng shui: speciellt bonuspaket till dig 

 

Detta speciella bonuspaket är fullspäckat med extramaterial för att ytterligare stödja ditt lärande.
 
Komplett onlinekurs i 10 steg

Den kompletta, praktiska kursen i feng shui med feng shui-mästaren Marie Diamond. Lärorika lektioner tillsammans med kraftfulla meditationer så att du omedelbart kan börja se resultat i ditt liv!

Värde 499€

 

 

Arbetsbok

Du kommer att ha tillgång till en arbetsbok som hjälper dig att följa med i undervisningen och som sammanfattar de viktigaste insikterna samt fler övningar för att fördjupa din förståelse av kursen. På svenska.

Värde 39€

 

 

Ljudfiler

Nedladdningsbara ljudfiler av alla lektioner som du kan spara för att lyssna till kursen när och var du vill.

Värde 59€

 

 

Att rensa ditt vardagsliv

I den här bonusvideon delar Marie med sig av koncept och värdefulla tips om hur du organiserar ditt liv för framgång.

Värde 59€

 

 

Att leva i överflöd – Louise Hay

Louise Hay, självhjälpsförfattare, delar hur man kan förändra sitt tankesätt för att leva i överflöd.

Värde 99€

 

 

Medveten problemlösning – Eckhart Tolle

Den berömde författaren och andliga läraren Eckhart Tolle delar med sig av ett bättre eller mer intuitivt sätt att lösa problem med hjälp av full medvetenhet och medkänsla.

Värde 59€

 

 

Undervisningsserie med Pema Chödrön

Öppen acceptans av alla aspekter av ditt väsen släpper lös en okänd kraft i dig. I denna undervisningsserie i fyra delar kommer den älskade buddhistiska läraren och författaren Pema Chödrön att visa dig hur du kan använda denna kraft i ditt liv.

Värde 147€

 

 

Att skapa en vision board

Marie Diamond diskuterar de många fördelarna med att skapa en vision board för ditt liv. Hon kommer att visa dig exakt hur du skapar en för optimal framgång!

Värde 59€

 

 

Qi-Gong för inre balans med Lee Holden

Lär dig fördelarna med Qi-Gong för omedelbara förbättringar av stressnivåer, humör och energi med Lee Holden – lärare i Qi-Gong.

Värde 69€

 

 

Ta del av specialerbjudandet

Registrera dig idag och få den kompletta onlinekursen plus allt bonusmaterial!

Ta del av ditt tidsbegränsade specialerbjudande!

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Vi börjar vår praktiska onlinekurs i Feng shui och attraktionslagen med Marie Diamond måndagen den 8 juli 2024.

Vishen Lakhiani

Grundare av Mindvalley

JAG KAN INTE SÄGA NÅGOT ANNAT ÄN ATT DITT ENERGINUMMER-SYSTEM FUNGERAR!

Jag använde ditt system för första gången i mitt företag och uppnådde 20 % mer försäljning under de första 9 veckorna. Jag trodde att det var en slump. Sedan gjorde vi samma sak på min frus företag och hon fick samma resultat. 20 % mer på 9 veckor…

Rhonda Byrne

Bästsäljande författare till The Secret

“MARIE GER OTROLIGT VÄRDEFULLA DIAMANTER AV VISDOM NÄR HON LÄR UT FENG SHUI”

Marie Diamonds läror har haft en stark positiv effekt i mitt liv. Jag använder inte bara hennes läror i mitt personliga liv, jag använder dem också i mitt jobb inom film- och tv-produktion.

Johanna

9.6 AV 10 POÄNG!

De tidigare deltagarna är så nöjda med Marie Diamond och onlinekursen! 

Över 2000 nöjda elever

En av younity’s högst rankade kurser

Tack för denna underbara kurs! Så mycket i mitt liv har förändrats, jag är så förändrad själv… Allt som inte var bra i mitt liv förändras, det känns underbart. Den här kursen och feng shui var precis vad jag behövde. Jag är dig djupt tacksam, Marie!

Tanya

Jag tyckte att kursen var jättebra eftersom jag kunde arbeta mig igenom den i min egen takt. Det var tydligt strukturerat och jag gillar verkligen att jag alltid kan falla tillbaka på det. Att rensa ut var lättare för mig med “säckprincipien” och jag kunde släppa en massa gammal last. Det känns så bra!

Claudia

Jättebra kurs! Bra kvinna! Feng shui, kunskapen om energiflödet av vatten och vind – och hur det för medvind in i våra liv. En fantastisk kurs där Marie Diamond, helt i flow, berättar hur vi riktar vår energi till det kraftfulla. Mycket kunskap, praktisk, pragmatisk och lätt förmedlat med mycket andlig bakgrund.

Martin

I alla avseenden är jag mycket entusiastisk över hur ett ganska svårt och mycket omfattande ämnesområde gjordes begripligt och tillgängligt för oss. De respektive lektionerna såväl som de olika meditationerna ledde mig till att ta itu med mitt hem, att känna energierna och att göra lämpliga förändringar, rensa ut och ändra om. Det tog mycket tid, beslutsamhet och en motsvarande mängd energi, men det var det värt. Jag kan bara rekommendera den praktiska kursen!

Maria

Jag började rensa vilket kändes som att fasta. Jag känner mig modigare, mer självsäker. Det är som vår eller en ny början. Jag är glad att vi fortfarande har obegränsad tillgång till det och jag är spänd på att se hur det går. Men jag förväntade mig aldrig att min depression skulle förbättras, som den inte har gjort på flera år.

100% nöjdhetsgaranti – pengarna tillbaka inom 14 dagar

När du börjar uppmärksamma energin i din miljö kan anmärkningsvärda saker hända. Feng shui med Marie Diamond kommer att ge dig djupa insikter i vilken påverkan feng shui kan ha på hela ditt liv. Om du är nybörjare och vill prova kursen kan du göra det helt riskfritt. Om du inom 14 dagar från köpdatum känner att detta inte är rätt kurs för dig behöver du bara maila oss på sweden@younity.one så betalar vi omgående tillbaka hela kursavgiften.

Vi erbjuder ett fåtal platser till reducerat pris:

För dig som inte vill något hellre än att gå denna kurs men som helt enkelt inte har möjlighet att betala fullpris erbjuder vi ett begränsat antal platser som möjliggör för dig att köpa kursen billigare, så kallade stipendieplatser. Som stipendiat får du möjlighet att gå kursen till ett rabatterat pris, men du förväntas då ge feedback på kursen på olika sätt för att hjälpa oss att förbättra oss och vidareutveckla utbildningen. Välkommen att skicka en ansökan på denna länk senast den 8 juli 2024.

FAQ – vanliga frågor och svar

Leave Blank

Leave Blank

Hur är kursen upplagd?

Vi startar tillsammans måndagen den 8 juli 2024 och därefter släpps en ny lektion var tredje dag i vår kursplattform Kajabi. Du kan ta del av alla videor och meditationer när du vill. Så fort ett avsnitt är tillgängligt har du obegränsad och livslång tillgång till materialet.

Har jag tillgång till något extramaterial?

För att stödja dig så mycket vi bara kan på din resa har vi gett dig ett omfattande bonusmaterial med världsberömda mentorer. Bonusmaterialet släpps kontinuerligt under kursens gång. Så snart videorna är tillgängliga har du obegränsad tillgång till dem. Vi har även satt ihop en arbetsbok fylld med värdefulla sammanfattningar av lektionerna och övningar för att hjälpa dig att integrera det du lär dig ytterligare. Du har också tillgång till ljudfiler för varje lektion samt bonus material, så att du kan lyssna när du vill och var du vill.

Är lektionerna live?

Nej, lektionerna är förinspelade för att vi ska ha möjlighet att översätta dem och ta fram svenska undertexter till alla videor. Materialet är utformat för självstudier.

Vilket språk är kursen på?

Allt kursmaterial är på originalspråket engelska med svenska undertexter. Allt skrivet material, såsom arbetsböckerna, är på svenska. Meditationerna finns både på engelska och svenska.

Har jag livslång tillgång till materialet?

Ja, när du har köpt kursen har du livslång och obegränsad tillgång till kursmaterialet och allt bonusmaterial.

Har jag tillgång till kursen även om jag delbetalar?

Ja, så snart du köper kursen, oavsett om du betalar hela avgiften på en gång eller delar upp summan på delbetalningar, har du omedelbar tillgång till materialet på kursplattformen.

Får jag ett kursintyg i slutet av kursen?

Ja, du får ett personligt kursintyg efter genomgången kurs.

Kan jag köpa kursen vid senare tillfälle?

Ja det kan du, men då gäller ordinarie pris 499 euro. Specialpriset om 197 euro är endast tillgängligt fram till onsdag 10 juli 2024.

Vad händer om jag inte gillar kursen?

Vi har en nöjd kund-garanti som innebär att du kan få tillbaka 100 % av kursavgiften om du skriver till oss på sweden@younity.one inom 14 dagar från ditt köp. Vi ställer inga frågor utan betalar tillbaka avgiften omgående.

Lär känna Marie Diamond

Marie Diamond är en av de mest eftertraktade feng shui-mästarna i väst. Hon använder sin intuition och djupa kunskap om energisystemen i lagen om attraktion och kombinerar det med sina studier i kvantfysik och meditation för att kanalisera positiv energi in i hemmen hos individer, familjer och till och med stora företag.

Marie är en internationell bästsäljande författare, talare och konsult – inte bara inom feng shui utan också inom karma healing, manifestation och andra grenar av forntida visdom. Hon var också en av de kända lärarna i succéfilmen The Secret, som blev den mest sålda DVD:n i historien.

Känd över hela världen för självhjälp och livsförvandling är Marie även firad för sin kärlek till människor och sin förmåga att förfina komplexa begrepp på ett praktiskt och lättförståeligt sätt. Hon är en framgångsrik andlig affärskvinna som älskar att vara trebarnsmamma och njuta av sin livsresa tillsammans med sin man.